Το Μεσημέρι της Κυριακής 7/4/13 θα φάμε....
2013-04-07 10:45
Τορτελίνια αλα κρεμ
Τορτελίνια με γέμιση 4 τυριά με μπέικον και μανιτάρια.
Συστατικά
Εκτέλεση.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά μας να κρατάνε.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο σοτάρουμε τα μανιτάρια και το μπέικον.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος , λίγο αλάτι και αφήνουμε να πάρει μια βράση και αμέσως μετά τα τορτελίνια. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε την τριμμένη γκούντα. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.