Το μεσημέρι του Σαββάτου 6/4/13 θα φάμε....
2013-04-06 10:17
Κουτσομούρες τηγανιτές
Τι χρειαζόμαστε:
- 500 γρ. κουτσομούρες φρέσκες
- λίγο αλεύρι
- αλάτι
- λάδι
- λεμόνι
Πώς το κάνουμε:
- Καθαρίζουμε τις κουτσομούρες απο τα λέπια την κοιλιά και τα βράνχια.
- Τα πλένουμε και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να σουρώσουν.
- Τίς αλατίζουμε, τις αλευρώνουμε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι που εχουμε βάλει στη φωτιά με το λάδι να κάψει.
- Τις γυρίζουμε και απο την αλλη μεριά να τηγανιστούν και οταν ειναι έτοιμες τις βάζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
- Τις σερβίρουμε με λεμονάκι.