2013-04-07 10:45
Τορτελίνια αλα κρεμ
Τορτελίνια με γέμιση 4 τυριά με μπέικον και μανιτάρια.

Συστατικά
- 1 πακέτο τορτελίνια με γέμιση 4 τυριά
- 100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
- 2-3 ασπρομανίταρα σε κομματάκια
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος φυτική
- γκούντα τριμμένη 100 γρ.
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι, αλάτ
Εκτέλεση.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά μας να κρατάνε.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο σοτάρουμε τα μανιτάρια και το μπέικον.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος , λίγο αλάτι και αφήνουμε να πάρει μια βράση και αμέσως μετά τα τορτελίνια. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε την τριμμένη γκούντα. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.